Generica

Portada > Notícies > Generica
  1. 03/03/2022
    La programació a l’entorn del 8 de març continua reivindicant la necessitat de donar visibilitat a diari als drets de totes les dones. El programa inclou dues iniciatives destacades: la campanya “Canviem la mirada”, impulsada per l’Espai de Debat Educatiu, i el projecte Dimensió Violeta, adreçat a la població jove.
    Arxivat a: Generica
  2. 15/02/2022
    Persones usuàries i representants municipals s’han retrobat a l’equipament per reprendre les reunions de l’espai participatiu del Complex Esportiu Municipal Les Vernedes. A la sessió s’ha presentat el nou sistema de valoració de la satisfacció dels usuaris i usuàries del CEM, que consistirà en uns dispositius electrònics que entraran en funcionament en els propers dies.
    Arxivat a: Generica
  3. 18/06/2021
    La piscina municipal d'estiu de Montornès obrirà les portes el pròxim dimarts 22 de juny.
    Arxivat a: Generica
  4. 18/01/2021
    El govern de la Generalitat de Catalunya el passat dijous, 14 de gener, va anunciar una pròrroga de 7 dies més en relació a les restriccions enunciades el passat 7 de gener.
    Arxivat a: Generica
  5. 23/11/2020
    Amb motiu del 25N, el departament municipal de Polítiques d'Igualtat engega una campanya de sensibilització per intensificar la lluita de Montornès contra la violència masclista. Entre els actes hi ha la convocatòria d'un minut de silenci, una acció divulgativa específica al CEM i la presentació d'un conveni entre l'Ajuntament i la Unión de Cerrajeros de Seguridad (UCS) per oferir serveis de manyà gratuïts a les víctimes de violència masclista.
    Arxivat a: Generica
  6. 29/10/2020
    La Generalitat ha establert el tancament perimetral dels municipis catalans de divendres a dilluns.També s'atura, durant 15 dies, l'activitat cultural i les extraescolars fora de l'horari escolar si no són les organitzades exclusivament en els grups estables de convivència de les activitats lectives i es tanquen els centres esportius i gimnasos.
    Arxivat a: Generica
  7. 25/10/2020
    La Generalitat, d'acord amb les atribucions que li ha conferit el govern de l'Estat en el marc de l'estat d'alarma decretat aquest diumenge, ha establert la prohibició de circular per la via pública entre les 10 de la nit i les 6 del matí, tret de casos justificats. L'incompliment pot comportar sancions d'entre 300 i 6.000 euros que es començaran a aplicar aquest dilluns.
    Arxivat a: Generica
  8. 16/10/2020
    La Generalitat de Catalunya ha adoptat noves mesures urgents de limitació de l’activitat, del desplaçament de les persones i la prestació de serveis en determinats àmbits territorials per fer front al risc de contagis de la Covid-19. Les mesures de contenció afecten diversos àmbits amb caràcter obligatori a partir de les 00.00 h del divendres dia 16 d’octubre de 2020 (és a dir, la nit de dijous a divendres) i per un període de 15 dies.
    Arxivat a: Generica
  9. 01/07/2020
    A causa de la situació de la pandèmia de la Covid-19 i al fet que actualment ens trobem en una fase de nova realitat, la piscina d’estiu obrirà aquest estiu 2020 sota unes condicions d’higiene, seguretat i aforament més estrictes.
    Arxivat a: Generica
  10. 19/06/2020
    Després d’uns mesos difícils i complicats per l’evolució de la crisi sanitària de la Covid-19 ens dirigim a vosaltres per comunicar-vos la reobertura del Complex Esportiu Municipal Les Vernedes el proper 25 de juny.
    Arxivat a: Generica
Anterior Pàgina 2 de 4 Següent