Notícies

Portada > Notícies > La salut creix al CEM Les Vernedes

La salut creix al CEM Les Vernedes

31/03/2022

L’equipament esportiu va recuperant activitats i persones abonades de manera progressiva després de les restriccions ocasionades per la pandèmia. Des d’aquest dimecres es pot veure un vídeo a YouTube i a les xarxes socials de l’Ajuntament amb els diversos serveis del centre, que aniran en augment al llarg d’aquest any amb novetats com l’entrenament personal, l’activitat dirigida BODYATTACK o el retorn de les sessions del MOU-TE.

Amb la relaxació de les mesures de contenció de la COVID-19, el Complex Esportiu Municipal Les Vernedes va tornant a la normalitat amb una recuperació progressiva de persones abonades i noves activitats dirigides. 

Aquesta setmana s'ha publicat un vídeo que dona a conèixer els serveis que hi ha a l’equipament i que porta per lema La salut creix al CEM Les Vernedes. L’espai disposa d’una gran varietat de serveis que van des de l’aprenentatge de la natació fins a més de 150 activitats dirigides distribuïdes al llarg de la setmana. Podeu veure el vídeo clicant aquí.

.

Un 2022 de novetats a Les Vernedes

Enguany s’ha posat en marxa un nou servei d’entrenament personal. Les persones usuàries poden accedir sessions individualitzades en què un/a monitor/a esportiu/va els acompanya i assessora durant l'entrenament. Prèviament es realitza una breu entrevista per conèixer les necessitats de la persona i ajustar els exercicis als seus objectius.

També, després de Setmana Santa, es donarà inici a una nova activitat dirigida: el BODYATTACK de Les Mills. Es tracta d’una sessió d’alta intensitat amb intervals i moviments que s’adapten a tots els nivells de condició física. Combina moviments atlètics i salts amb exercicis de força, amb música de fons que convida a moure’s amb energia.

A més, a partir de les peticions de les persones usuàries registrades a través del sistema de valoració implantat en les darreres setmanes al CEM, s’ha decidit recuperar l’activitat MOU-TE. Consisteix a fer exercicis aeròbics al ritme de cançons llatines de gèneres com el merengue, el reggaeton, la cumbia i la salsa.

Compte enrere per als banys a les piscines d’estiu

Tal com es va proposar a la darrera trobada de la Taula Oberta del CEM Les Vernedes, enguany l’obertura de les piscines d’estiu s'avançarà en relació a altres anys. L'obertura s'ha previst per al 7 de juny, aprofitant que les escoles inicien les jornades intensives.

Arxivat a: Generica