Casal de vacances

Portada > Activitats i cursos > Casal de vacances

Informa't

Un any més, amb la intenció de conèixer tot tipus d’esports i disciplines i, impulsar i promoure l’esport escolar, el Complex Esportiu Municipal Les Vernedes organitzarà un casal multiesportiu partint d’activitats engrescadores i que proporcionin una gran satisfacció en els infants.

El casal d’esports és un espai on l’educació i l’esport s’enllacen per formar una experiència única i enriquidora pels infants. La nostra missió és impulsar el desenvolupament motor dels infants mentre inculquem valors fonamentals que els esports poden aportar. Ens esforcem per crear un ambient estimulant on cada nen pugui enfortir les seves habilitats físiques i també adquireixi valors que seran pilars essencials en la seva vida. En totes les activitats estarà present el Fairplay, conegut també com a joc net, és un concepte utilitzat que promou la integritat, el respecte i l’equitat en la competència.

Les nostres activitats i jornades esportives són diverses, divertides, atractives i innovadores, on també incorporem el medi aquàtic amb la finalitat d’estimular nous aprenentatges i proporcionar un entorn segur pels infants durant l’estiu. Cal afegir, que s’aprofundirà en la creació de bons hàbits alimentaris, higiènics i de salut.

 

Veure més informació