Sala de Fitness

Portada > Activitats i cursos > Sala de Fitness

La sala de fitness

Posem al teu abast una sala de 290 m2 per realitzar els teus entrenaments. La sala es troba distribuïda en diferents espais. Zona d’entrenament cardiovascular amb 21 estacions diferents, un altra zona de màquines musculars isotòniques, una àrea de pes lliure i zona d’estiraments.

A més a més,  t’oferim la possibilitat que els nostres monitors esportius t’assessorin en funció de les teves necessitats i preferències. Ens posem a la teva disposició per preparar-te un programa d’entrenament ajustat als teus objectius i de fer-te’n un seguiment per tal que els assoleixis. Així mateix posem al teu abast el seguiment del teu pesatge mesurant el teu IMC gratuïtament.

Vols disposar del teu programa d'entrenament allà on siguis? Doncs descarrega't la nova APP CEM Les vernedes i podràs anar afegint tots aquests entrenaments addicionals que facis quan estiguis fora del gimnàs. A més, podràs veure el programa d'activitats dirigides i fer les reserves de les classes a les quals tinguis pensat assistir. També podràs veure mitjançant vídeos l'execució dels exercicis de les màquines de la sala de fitness i un munt de funcions més.

Small Group Training 

Nova sala de fitness orientada a entrenaments en grups reduïts (small group training). La trobaràs a la primera planta!

Ja pots entrenar amb un dels equipaments més novedosos del sector del fitness, el Queenax. 

Queenax és un sistema d'entrenament únic, on treballaràs amb el propi pes corporal, en suspensió i de forma funcional. 

A partir del 2018 podràs gaudir d'aquesta nova sala lliurement o sota la direcció dels nostres monitors esportius. Consulta les classes de SGT en el programa d'activitats dirigides. En qüestió de 25 minuts hauràs fet un entrenament intens, efectiu i de gran qualitat!