Generica

Portada > Notícies > Generica
 1. 09/05/2024
  S’incrementa el límit de consum màxim d’aigua a 230 litres per habitant i dia. Amb les noves condicions, es tornarà a poder fer ús de les dutxes de les instal·lacions esportives municipals. També es recupera el reg de supervivència i i el reg per degoteig a les zones que no tenen aigües freàtiques.
  Arxivat a: Generica
 2. 02/02/2024
  El Govern de la Generalitat de Catalunya ha abordat l'entrada en emergència del sistema Ter Llobregat, en situar-se les reserves per sota dels 100 hm3 de la seva capacitat. Les mesures han entrat en vigor avui mateix, un cop publicada la resolució al DOGC, amb la qual, Montornès del Vallès és un dels 202 municipis que passaran a aquest escenari.
  Arxivat a: Generica, Novetats
 3. 26/05/2023
  Davant l'actual situació de sequera que Catalunya està patint en tot el seu territori, no es sabia amb certesa si es podrien o no obrir les piscines a l'aire lliure.
  Arxivat a: Generica
 4. 03/03/2023
  Ahir varem tenir el plaer de reunir-nos amb la Reyes Barragán, tècnica de normalització lingüística de l'Oficina de Català de Montornès del Vallès, per parlar de futures col·laboracions i formacions per promocionar l'ús del català en el complex esportiu.
  Arxivat a: Generica
 5. 18/02/2023
  Des d'aquest divendres 17 de febrer i fins al 6 de març, el veïnat pot opinar sobre la modificació del reglament d’ús de les instal·lacions esportives de Montornès. S'hi pot participar presentant una instància a l'Ajuntament o a través de la plataforma Participa311 – Decidim Montornès.
  Arxivat a: Generica
 6. 30/11/2022
  Les instal·lacions del CEM Les Vernedes i la gestió esportiva municipal obtenen els segells de qualitat del sistema esportiu català
  Arxivat a: Generica, Novetats
 7. 07/11/2022
  Després d'una excitant i divertida setmana de Halloween i Castanyada us deixem un recull d'imatges del que ha esdevingut aquesta edició de Halloween.
  Arxivat a: Generica
 8. 16/05/2022
  Tot llest per a l’obertura de les piscines d’estiu!
  Arxivat a: Generica
 9. 29/04/2022
  El nou servei està pensat per afavorir la mobilitat sostenible i aprendre a usar l'espai públic. Hi haurà tres punts de trobada al poble des d’on els infants podran anar i tornar del casal acompanyats per l’equip de monitors/es.
  Arxivat a: Generica
 10. 31/03/2022
  L’equipament esportiu va recuperant activitats i persones abonades de manera progressiva després de les restriccions ocasionades per la pandèmia. Des d’aquest dimecres es pot veure un vídeo a YouTube i a les xarxes socials de l’Ajuntament amb els diversos serveis del centre, que aniran en augment al llarg d’aquest any amb novetats com l’entrenament personal, l’activitat dirigida BODYATTACK o el retorn de les sessions del MOU-TE.
  Arxivat a: Generica
Pàgina 1 de 4 Següent