Generica

Portada > Notícies > Generica
 1. 26/05/2023
  Davant l'actual situació de sequera que Catalunya està patint en tot el seu territori, no es sabia amb certesa si es podrien o no obrir les piscines a l'aire lliure.
  Arxivat a: Generica
 2. 03/03/2023
  Ahir varem tenir el plaer de reunir-nos amb la Reyes Barragán, tècnica de normalització lingüística de l'Oficina de Català de Montornès del Vallès, per parlar de futures col·laboracions i formacions per promocionar l'ús del català en el complex esportiu.
  Arxivat a: Generica
 3. 18/02/2023
  Des d'aquest divendres 17 de febrer i fins al 6 de març, el veïnat pot opinar sobre la modificació del reglament d’ús de les instal·lacions esportives de Montornès. S'hi pot participar presentant una instància a l'Ajuntament o a través de la plataforma Participa311 – Decidim Montornès.
  Arxivat a: Generica
 4. 30/11/2022
  Les instal·lacions del CEM Les Vernedes i la gestió esportiva municipal obtenen els segells de qualitat del sistema esportiu català
  Arxivat a: Generica, Novetats
 5. 07/11/2022
  Després d'una excitant i divertida setmana de Halloween i Castanyada us deixem un recull d'imatges del que ha esdevingut aquesta edició de Halloween.
  Arxivat a: Generica
 6. 16/05/2022
  Tot llest per a l’obertura de les piscines d’estiu!
  Arxivat a: Generica
 7. 29/04/2022
  El nou servei està pensat per afavorir la mobilitat sostenible i aprendre a usar l'espai públic. Hi haurà tres punts de trobada al poble des d’on els infants podran anar i tornar del casal acompanyats per l’equip de monitors/es.
  Arxivat a: Generica
 8. 31/03/2022
  L’equipament esportiu va recuperant activitats i persones abonades de manera progressiva després de les restriccions ocasionades per la pandèmia. Des d’aquest dimecres es pot veure un vídeo a YouTube i a les xarxes socials de l’Ajuntament amb els diversos serveis del centre, que aniran en augment al llarg d’aquest any amb novetats com l’entrenament personal, l’activitat dirigida BODYATTACK o el retorn de les sessions del MOU-TE.
  Arxivat a: Generica
 9. 29/03/2022
  El mes de març, ha estat un mes ple de formacions per als treballadors del complex esportiu. El passat 12 de març l'equip de monitors esportius que acostumen a fer activitats aquàtiques van assistir a Manresa a una jornada formativa.
  Arxivat a: Generica
 10. 03/03/2022
  La programació a l’entorn del 8 de març continua reivindicant la necessitat de donar visibilitat a diari als drets de totes les dones. El programa inclou dues iniciatives destacades: la campanya “Canviem la mirada”, impulsada per l’Espai de Debat Educatiu, i el projecte Dimensió Violeta, adreçat a la població jove.
  Arxivat a: Generica
Pàgina 1 de 4 Següent