Notícies

Portada > Notícies > El Casal de Vacances estrenarà un servei gratuït d’acompanyament a peu

El Casal de Vacances estrenarà un servei gratuït d’acompanyament a peu

29/04/2022

El nou servei està pensat per afavorir la mobilitat sostenible i aprendre a usar l'espai públic. Hi haurà tres punts de trobada al poble des d’on els infants podran anar i tornar del casal acompanyats per l’equip de monitors/es.

El Casal de Vacances 2022 incorporarà  com a novetat un servei gratuït d'acompanyament a peu  d'anada i tornada a càrrec de l'equip de monitors/es.  El nou servei està pensat per afavorir la mobilitat sostenible i, alhora, educar en l'ús de l'espai públic.  S’hi podran acollir els infants de totes les franges d’edat, tant els que facin l’itinerari infantil de P3 a P5, com els que segueixin els dos itineraris de primària dedicats al lleure i a l’esport.

Hi haurà tres punts de trobada: la plaça de la Pèrgola, la plaça de Pau Picasso i el torrent de Vinyes Velles. El recorregut els permetrà arribar a l’Escola Can Parera o al CEM Les Vernedes, en funció de la modalitat de casal a què estiguin inscrits. En cap cas, els trajectes no superen el quart d’hora.

Les persones que facin la inscripció al Casal de Vacances de forma telemàtica podran sol·licitar el servei durant el segon pas de la tramitació, en el moment que rebin el correu on se’ls sol·licitarà signar els formularis de consentiment i adjuntar la documentació requerida. Les famílies que s’hagin inscrit presencialment rebran una trucada un cop finalitzat el termini d’inscripció donant-los l’opció. Les inscripcions al Casal de Vacances 2022 romandran obertes fins al 6 de maig.

Arxius adjunts

Arxivat a: Generica