Notícies

Portada > Notícies > Segells de Qualitat del Sistema Esportiu Català

Segells de Qualitat del Sistema Esportiu Català

30/11/2022

Les instal·lacions del CEM Les Vernedes i la gestió esportiva municipal obtenen els segells de qualitat del sistema esportiu català

El reconeixement, que atorga el Col·legi Professional de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya, posa en valor el treball realitzat durant els darrers anys per aconseguir unes instal·lacions esportives públiques de qualitat i la gestió municipal que es fa de l’esport a Montornès.

Aquest dijous s’ha dut a terme la gala de lliurament de segells de qualitat que atorga el Col·legi Professional de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya (COPLEFC).

Durant els darrers mesos, les instal·lacions del CEM Les Vernedes i la gestió esportiva municipal s’han sotmès i han superat els estrictes estàndards de qualitat determinats per dues auditories. 

El resultat ha estat l’obtenció dels segells de qualitat amb tres estrelles, tant per a les instal·lacions esportives del CEM Les Vernedes com per a la gestió esportiva que es duu a terme en l’àmbit municipal. Entre els indicadors avaluats hi ha el tipus del serveis, la qualificació i perfil de l’equip professional, i el treball realitzat  per garantir i protegir la salut i el benestar de les persones. 

L’obtenció del segell també implica l’adhesió al moviment Q-Esport, que implica el compromís de contribuir a la millora del sistema esportiu català. 

L’alcalde, José A. Montero, el regidor d'esports, Juan José Fernéndez, acompanyats per la Cap de l'Àrea de Ciutadania, Marta Pérez, la directora del CEM Les Vernedes, Esther Querol, i el tècnic d'esports, Josep Ma. Rosas, han rebut els segells en nom del municipi. L'alcalde, a més, ha participat en una taula rodona compartint experiències amb representants d’altres ens i organismes, també reconeguts amb segells de qualitat en diverses categories.

Arxius adjunts

Arxivat a: Generica, Novetats