Notícies

Portada > Notícies
  1. 31/03/2022
    L’equipament esportiu va recuperant activitats i persones abonades de manera progressiva després de les restriccions ocasionades per la pandèmia. Des d’aquest dimecres es pot veure un vídeo a YouTube i a les xarxes socials de l’Ajuntament amb els diversos serveis del centre, que aniran en augment al llarg d’aquest any amb novetats com l’entrenament personal, l’activitat dirigida BODYATTACK o el retorn de les sessions del MOU-TE.
    Arxivat a: Generica
  2. 29/03/2022
    El mes de març, ha estat un mes ple de formacions per als treballadors del complex esportiu. El passat 12 de març l'equip de monitors esportius que acostumen a fer activitats aquàtiques van assistir a Manresa a una jornada formativa.
    Arxivat a: Generica
  3. 03/03/2022
    La programació a l’entorn del 8 de març continua reivindicant la necessitat de donar visibilitat a diari als drets de totes les dones. El programa inclou dues iniciatives destacades: la campanya “Canviem la mirada”, impulsada per l’Espai de Debat Educatiu, i el projecte Dimensió Violeta, adreçat a la població jove.
    Arxivat a: Generica
  4. 23/02/2022
    Hem passat una setmana diferent, més animada i ambientada, i tot, gràcies al Carnestoltes.
    Arxivat a: Activitats especials - Masterclasses
  5. 15/02/2022
    Persones usuàries i representants municipals s’han retrobat a l’equipament per reprendre les reunions de l’espai participatiu del Complex Esportiu Municipal Les Vernedes. A la sessió s’ha presentat el nou sistema de valoració de la satisfacció dels usuaris i usuàries del CEM, que consistirà en uns dispositius electrònics que entraran en funcionament en els propers dies.
    Arxivat a: Generica
  6. 18/06/2021
    La piscina municipal d'estiu de Montornès obrirà les portes el pròxim dimarts 22 de juny.
    Arxivat a: Generica
  7. 18/05/2021
    S'aproxima l'estiu a Montornès i, junt amb l'inici del bon temps, també començaran els cursos intensius de natació.
    Arxivat a: Inscripcions
  8. 23/04/2021
    Els tradicionals casals municipals d’estiu i esportiu estrenen un nou format unificat amb propostes lúdiques i esportives. El 29 i 30 d’abril a les 18 h es faran sessions informatives telemàtiques. Per assistir-hi cal inscriure’s al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
    Arxivat a: Inscripcions
  9. 18/01/2021
    El govern de la Generalitat de Catalunya el passat dijous, 14 de gener, va anunciar una pròrroga de 7 dies més en relació a les restriccions enunciades el passat 7 de gener.
    Arxivat a: Generica
  10. 23/11/2020
    Amb motiu del 25N, el departament municipal de Polítiques d'Igualtat engega una campanya de sensibilització per intensificar la lluita de Montornès contra la violència masclista. Entre els actes hi ha la convocatòria d'un minut de silenci, una acció divulgativa específica al CEM i la presentació d'un conveni entre l'Ajuntament i la Unión de Cerrajeros de Seguridad (UCS) per oferir serveis de manyà gratuïts a les víctimes de violència masclista.
    Arxivat a: Generica
Anterior Pàgina 3 de 8 Següent