Notícies

Portada > Notícies
 1. 05/03/2020
  La Secretaria d’Atenció Sanitària i Participació Sanitària del Departament de Salut emplaça els ajuntaments a transmetre un missatge de calma i tranquil·litat i a difondre entre la ciutadania material divulgatiu amb explicacions breus i entenedores sobre el brot de coronavirus a Catalunya
  Arxivat a: Generica
 2. 18/02/2020
  Carnaval o carnestoltes? Tan és, tots dos són motiu d'alegria i diversió!
  Arxivat a: Generica
 3. 04/02/2020
  Tens ganes de passar una estona divertida? Vine al CEM disfressat! El proper 18 de febrer, el complex esportiu ha organitzat diferents d'activitats per celebrar el carnaval.
  Arxivat a: Activitats especials - Masterclasses
 4. 03/12/2019
  El CEM Les vernedes ja disposa de fitxes d'entrenament per nedar a la piscina.
  Arxivat a: Novetats
 5. 03/12/2019
  Sh'bam, la nova classe de ball que et farà tornar addicte al CEM
  Arxivat a: Novetats
 6. 16/10/2019
  El sindicat català independentista Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) van convocar formalment el passat dimarts una vaga general a Catalunya pel proper divendres 18 d'octubre.
  Arxivat a: Generica
 7. 30/09/2019
  Avui, l'últim dia del mes de setembre, iniciem els cursos de natació.
  Arxivat a: Inscripcions
 8. 29/07/2019
  Durant el mes d’agost, el Complex Esportiu Municipal romandrà tancat des del dia 1 fins el dia 15.
  Arxivat a: Generica
 9. 11/07/2019
  Les piscines d'estiu de la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes acolliran el 14 de juliol tot un matí d'activitats en el marc del "Mulla't per l'Esclerosi Múltiple". Enguany la campanya es reforça amb els missatges de la Manoli i la Marisa, dues veïnes del poble afectades per la malaltia.
  Arxivat a: Mulla't
 10. 28/03/2019
  Sota el lema Activa la vida, millora la vida la Secretaria General de l'Esport conjuntament amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya van convidar a la ciutadania, al teixit associatiu, a les empreses i al conjunt de les institucions públiques, a programar activitats per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física.
  Arxivat a: Dia Mundial de l'AF
Anterior Pàgina 3 de 5 Següent