Notícies

Portada > Notícies > Reobrim el 25 de juny

Reobrim el 25 de juny

Façana exterior
19/06/2020

Després d’uns mesos difícils i complicats per l’evolució de la crisi sanitària de la Covid-19 ens dirigim a vosaltres per comunicar-vos la reobertura del Complex Esportiu Municipal Les Vernedes el proper 25 de juny.

Durant el període de tancament al públic hem realitzat tasques de manteniment a les instal·lacions i hem reorganitzat tots els serveis per adaptar-los a les noves condicions sanitàries d’higiene, d’aforament i de distància interpersonal; és a dir, totes les mesures de prevenció necessàries per gaudir d’una pràctica segura.

També hem aprofitat per avançar les actuacions de manteniment que s’acostumen a fer durant la primera quinzena del mes d’agost i que obligaven a fer una parada tècnica. Així doncs, aquest agost la instal·lació romandrà oberta durant tot el mes.

La nova normalitat decretada per les autoritats no permetrà gaudir del servei del complex esportiu al 100%: els aforaments seran més reduïts, el programa d’activitats dirigides s’ha hagut d’adaptar i els caps de setmana només s’obrirà els dissabtes al matí. Per tot això, l’Ajuntament de Montornès del Vallès ha acordat realitzar un descompte de la quota mensual d’un 20%. Activarem de nou les quotes d’abonament que cadascú tenia vigents, a partir del 25 de juny. L’obertura del complex durant el mes de juny no comportarà l’abonament de la taxa corresponent, serà a partir de l’1 de juliol quan es tramitarà de nou el cobrament de les quotes.

En el següent enllaç hi ha les noves condicions d’ús de l’equipament i les quotes que s’aplicaran. Per garantir la distància interpersonal i el compliment dels aforaments permesos, serà imprescindible concertar CITA PRÈVIA per poder venir al complex esportiu.

CONDICIONS D’ÚS I QUOTES D’ABONAMENT

 

Ja queda ben poc per retrobar-nos. Ens veiem molt aviat i amb més energia que mai!

Salutacions cordials,

 

 

La directora del CEM Les Vernedes.

Arxivat a: Generica