Generica

Portada > Notícies > Generica
  1. 25/05/2020
    Atenent les darreres disposicions del Govern Espanyol i de la Generalitat de Catalunya en relació a les fases de desconfinament, us volem informar que en el nostre territori ens trobem en la fase 2.
    Arxivat a: Generica
  2. 17/04/2020
    Estem fent tot el possible per a que durant tots aquests dies no perdeu la motivació i continueu fent exercici a diari. En l'última actualització a les plataformes s'han afegit noves sessions i s'han generat nous serveis. És per això que per accedir-hi cal seguir les següents indicacions.
    Arxivat a: Generica
  3. 30/03/2020
    L'Ajuntament no cobrarà els rebuts de març dels serveis que es presten als equipaments municipals ni els següents fins que es restableixin les activitats. També s'ampliarà el termini per al pagament d'impostos, i es retornarà la part proporcional de les taxes ja pagades pels serveis que s'han hagut de suspendre temporalment.
    Arxivat a: Generica
  4. 28/03/2020
    La comissió tècnica-política creada per al seguiment de la situació d’emergència sanitària al llarg d’aquestes dues setmanes ha acordat mesures encaminades a protegir la salut del veïnat i dels treballadors i treballadores municipals. Aquestes mesures seran d’aplicació mentre estigui vigent l’Estat d’alarma.
    Arxivat a: Generica
  5. 25/03/2020
    La Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física impulsa la campanya ‘Gent activa des de casa!’ per fomentar un confinament actiu i saludable
    Arxivat a: Generica
  6. 19/03/2020
    L'actual situació que està provocant la crisi del coronavirus Covid-19 en el nostre territori fa que ens haguem de mantenir en confinament durant 15 dies.
    Arxivat a: Generica
  7. 16/03/2020
    La comissió tècnica-politica creada per al seguiment de la situació s’ha reunit avui dilluns al matí per fer una avaluació de la situació i per valorar noves mesures a adoptar i comunicar. La valoració del cap de setmana indica un alt compliment de l...
    Arxivat a: Generica
  8. 15/03/2020
    Es decreta l’estat d’alarma, que comporta una limitació de la llibertat de circulació de les persones, tant a peu com amb vehicle, en tot el conjunt del municipi. Els moviments queden limitats a : Adquisició d'aliments, productes farmacèutics i de pr...
    Arxivat a: Generica
  9. 14/03/2020
    Davant de l'evolució de la situació derivada del COVID-19, i atenent a les mesures impulsades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya en el pla PROCICAT, la comissió política i tècnica de seguiment de l'Ajuntament de Montornès ha adop...
    Arxivat a: Generica
  10. 12/03/2020
    Atenent les darreres disposicions de la Generalitat, la comissió tècnica i política de seguiment de la situació derivada del COVID-19, formada a l'Ajuntament de Montornès, ha pres les següents mesures preventives per contribuir a la contenció de l'epidèmia.
    Arxivat a: Generica
Anterior Pàgina 3 de 4 Següent