Notícies

Portada > Notícies > Propera reobertura del CEM Les vernedes

Propera reobertura del CEM Les vernedes

Façana exterior
25/05/2020

Atenent les darreres disposicions del Govern Espanyol i de la Generalitat de Catalunya en relació a les fases de desconfinament, us volem informar que en el nostre territori ens trobem en la fase 2.

Per les característiques del nostre equipament, és de preveure que el complex esportiu no podrà reobrir les seves portes fins a la fase 3, sempre que es puguin garantir totes les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries.

Principalment les mesures a adoptar per a reobrir el complex esportiu se centraran en:

  • Restriccions de l’aforament
  • Increment de la neteja i desinfecció de tots els espais
  • Manteniment de la distància física entre persones

Aquestes mesures queden subjectes a la normativa vigent en el moment de l’obertura i a qualsevol canvi que les autoritats sanitàries estableixin.

Tot el personal del complex esportiu, juntament amb el d’altres departaments de l’Ajuntament de Montornès del Vallès, està treballant per tal de garantir totes les mesures de seguretat.

Per fer front a aquesta situació i continuar prestant un servei amb la qualitat que es mereix s’estan estudiant també nous procediments que afectaran el funcionament habitual per accedir als espais, com per exemple, l’adaptació del programa d’activitats dirigides o la creació d’un servei de cita prèvia per poder fer ús de la sala de fitnes i de les piscines.

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol consulta o aclariment respecte a les afectacions en els serveis causades per aquesta situació excepcional.

Adoptem les mesures amb prevenció, seguretat i respecte pel bé tant dels treballadors/es com dels abonats i abonades del complex esportiu.

Desitgem tornar a retrobar-nos amb vosaltres, ho farem d'una forma diferent, però treballarem perquè sigui la més positiva per a tots i totes. Us mantindrem informats/des.

 

Salutacions cordials,

La directora del CEM Les vernedes.

Arxivat a: Generica