Notícies

Portada > Notícies > Seguim oberts, amb servei de piscina i activitats a l'exterior

Seguim oberts, amb servei de piscina i activitats a l'exterior

Façana exterior
18/01/2021

El govern de la Generalitat de Catalunya el passat dijous, 14 de gener, va anunciar una pròrroga de 7 dies més en relació a les restriccions enunciades el passat 7 de gener.

Seguint aquestes ditrectrius, el CEM mantindrà la piscina oberta per nedar i fer un ús individual, amb cita prèvia i un 30% d'aforament. També les pistes exteriors, amb un 50% d'aforament i control d'accés. La resta d'espais interiors es mantindran tancats a l'espera de noves informacions.

Creiem fermament que l'esport és salut i aporta nombrosos beneficis sobre nosaltres, tot reforçant el nostre sistema immunològic. Per aquest motiu pensem que no podem deixar de fer esport. Amb la voluntat d'oferir alternatives al tancament del centre, la setmana vinent iniciarem com a prova una programació d'activitats dirigides a l'exterior.

Les classes es realitzaran a l'espai exterior de la piscina d'estiu, sempre i quan no plogui o les condicions climatològiques siguin adverses. L'accés al recinte de la piscina d'estiu es farà per l'interior del CEM i caldrà igualment fer reserva per la web degut a que l'aforament serà de 5 persones.

També us recordem que podeu continuar fent activitats dirigides i seguir el WOD (l'entrenament del dia) pel nostre canal de youtubesubscriu-te aquí. Cadascuna de les activitats seran públiques durant 24h, disposeu dels enllaços al final d'aquest correu.

Pel que fa a la quota de gener de moment queda paralitzada a l'espera de valorar el tancament del mes, és per això que l'1 de febrer no es passarà el rebut del mes de gener.

Ens adrecem també a tots els nostres cursetistes, la situació actual no permet desenvolupar els cursos programats i tan bon punt hi hagin noves informacions contactarem amb vosaltres. Esperem en breu poder reprendre els cursos.

Seguirem informant dels canvis que es vagin produint.

Arxivat a: Generica