Notícies

Portada > Notícies > Actualització de les plataformes per entrenar des de casa

Actualització de les plataformes per entrenar des de casa

17/04/2020

Estem fent tot el possible per a que durant tots aquests dies no perdeu la motivació i continueu fent exercici a diari. En l'última actualització a les plataformes s'han afegit noves sessions i s'han generat nous serveis. És per això que per accedir-hi cal seguir les següents indicacions.

Aplifit

  1. Entra a www.cyclingathome.com
  2. Assegura't de que estiguis desconnectat fent clic a Desconnectar (en el menú dret superior)
  3. A la pantalla principal, fes clic a Crear un nou compte
  4. Introduir la clau promoencasa

 

Traningym

Entra a l'app de CEM Les vernedes (mòbils amb sistema  operatiu Android) o bé a l'app de Traningym (mòbils amb sistema operatiu IOS) i trobaràs les classes virtuals en el menú lateral, podràs triar entre més de 350 classes diferents amb entrenaments de tot tipus, HIIT, Ball, Ioga, Pilates i moltes més.

També hem ampliat el servei amb les noves classes en directe dels nostres monitors, les trobaràs a la secció de LIVE. Entra a l’app CEM Les vernedes, mira el nou programa de classes en directe que hem creat per a vosaltres, reserva la teva classe des del menú d'activitats i uns minutets abans de l’inici de la sessió entra a l’apartat de virtuals / LIVE.

 

Les Mills

Ara, hem anat un pas més allà, posem a la teva disposició durant 60 dies més de 800 classes dels diferents programes de Les Mills. Accedeix a la plataforma LES MILLS ON DEMAND i clica el següent enllaç per registrar-te: https://www.lesmillsondemand.com/en_es/cemlesvernedes/register

Recorda que si vols seguir amb les classes obertes que inicialment es varen oferir també ho pots fer clicant el següent enllaç: https://lmod.co/club

 

Si tens algun dubte o aclariment pots trucar al telèfon del complex o bé enviar un correu electrònic.

Arxivat a: Generica