Notícies

Portada > Notícies > Entrena des de casa amb les classes virtuals del CEM #cuidemnosmontornes

Entrena des de casa amb les classes virtuals del CEM #cuidemnosmontornes

19/03/2020

L'actual situació que està provocant la crisi del coronavirus Covid-19 en el nostre territori fa que ens haguem de mantenir en confinament durant 15 dies.

Sabem que passar moltes hores a casa pot arribar a ser pesat i cal buscar opcions per distreure's. Des del CEM posem a disposició per a tots els abonats i abonades i per a la ciutadania de Montornès del Vallès tres plataformes gratuïtes per fer classes virtuals a través d'internet, donant-vos la possibilitat de continuar fent exercici físic des de les vostres cases.

Aplifit

  1. Entra awww.cyclingathome.com
  2. Introdueix les següents dades d'accés:

            - E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
            - Contrassenya: aplifitencasa

            Es posaran a la vostra disposició 5 sessions noves cada setmana mentre duri aquesta situació.

Traningym

Entra a l'app de CEM Les vernedes (mòbils amb sistema  operatiu Android) o bé a l'app de Traningym (mòbils amb sistema operatiu IOS) i trobaràs les classes virtuals en el menú lateral, podràs triar entre més de 350 classes diferents amb entrenaments de tot tipus, HIIT, Ball, Ioga, Pilates i moltes més.

Les Mills

Així mateix, Les Mills també posa a disposició per a tots els abonats i abonades del CEM les seves classes virtuals, clicant el següent enllaç: https://lmod.co/club

 

Volem aprotifar també per enviar-vos energia positiva i molta força, així com un missatge especial de suport i reconeixement a totes les organitzacions, institucions i professionals de l'àmbit de la salut. #cuidemnosmontornes #joemquedoacasa

Arxivat a: Generica