Notícies

Portada > Notícies > Informació sobre el coronavirus i recomanacions a seguir

Informació sobre el coronavirus i recomanacions a seguir

05/03/2020

La Secretaria d’Atenció Sanitària i Participació Sanitària del Departament de Salut emplaça els ajuntaments a transmetre un missatge de calma i tranquil·litat i a difondre entre la ciutadania material divulgatiu amb explicacions breus i entenedores sobre el brot de coronavirus a Catalunya

Tota la informació actualitzada i fiable està disponible al web del Departament de Salut i davant qualsevol dubte es poden adreçar les consultes al telèfon 061 del servei de SalutRespon que funciona ininterrompudament 24 hores, els 365 dies de l’any.

 

La informació adreçada a la ciutadania s’estructura en:

- Cartells sobre sospita d’infecció per coronavirus, l’ús de mascaretes i aïllament domiciliari

- Material gràfic i missatges a difondre 

 

Arxius adjunts

Arxivat a: Generica