Notícies

Portada > Notícies > Vaga General el proper divendres 18 d'octubre de 2019

Vaga General el proper divendres 18 d'octubre de 2019

16/10/2019

El sindicat català independentista Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) van convocar formalment el passat dimarts una vaga general a Catalunya pel proper divendres 18 d'octubre.

El motiu és denunciar els drets que "els treballadors i treballadores han vist retallats en els darrers anys" i "exigir", així mateix, la seva restitució. Malgrat això, el lema de la mobilització -'Pels drets i les llibertats, vaga general'- i el moment triat per fer-la, evidència que part de la intenció és mostrar el seu rebuig a la sentència del Tribunal Suprem contra els presos polítics feta pública el passat dilluns.

Davant la llibertat de decisió que tenen els treballadors de secundar la vaga general convocada per la Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) per aquest 18 d’octubre, el Complex Esportiu Municipal Les vernedes comunica que el centre romandrà obert, en el seu horari habitual de 7 a 23 hores, tot i que alguns serveis poden quedar afectats.

 

Montornès del Vallès,  16 d’octubre de 2019.

Arxivat a: Generica