Notícies

Portada > Notícies
 1. 16/05/2022
  Tot llest per a l’obertura de les piscines d’estiu!
  Arxivat a: Generica
 2. 29/04/2022
  El nou servei està pensat per afavorir la mobilitat sostenible i aprendre a usar l'espai públic. Hi haurà tres punts de trobada al poble des d’on els infants podran anar i tornar del casal acompanyats per l’equip de monitors/es.
  Arxivat a: Generica
 3. 11/04/2022
  Aprofitant que la setmana passada varem presentar el programa d'entrenament de Les Mills, BODYATTACK, a la plaça Pau Picasso en la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física i la Salut, volem explicar-te quins beneficis et pot aportar.
  Arxivat a: Novetats
 4. 01/04/2022
  En aquests darrers temps motivats per la pandèmia sanitària, els nostres hàbits de feina i oci han canviat. Per aquest motiu el CEM Les Vernedes i el departament de Salut Pública escalfen motors per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF) amb l’objectiu de promoure l’activitat física i reduir el sedentarisme com a elements fonamentals de salut i benestar.
  Arxivat a: Dia Mundial de l'AF
 5. 31/03/2022
  L’equipament esportiu va recuperant activitats i persones abonades de manera progressiva després de les restriccions ocasionades per la pandèmia. Des d’aquest dimecres es pot veure un vídeo a YouTube i a les xarxes socials de l’Ajuntament amb els diversos serveis del centre, que aniran en augment al llarg d’aquest any amb novetats com l’entrenament personal, l’activitat dirigida BODYATTACK o el retorn de les sessions del MOU-TE.
  Arxivat a: Generica
 6. 29/03/2022
  El mes de març, ha estat un mes ple de formacions per als treballadors del complex esportiu. El passat 12 de març l'equip de monitors esportius que acostumen a fer activitats aquàtiques van assistir a Manresa a una jornada formativa.
  Arxivat a: Generica
 7. 03/03/2022
  La programació a l’entorn del 8 de març continua reivindicant la necessitat de donar visibilitat a diari als drets de totes les dones. El programa inclou dues iniciatives destacades: la campanya “Canviem la mirada”, impulsada per l’Espai de Debat Educatiu, i el projecte Dimensió Violeta, adreçat a la població jove.
  Arxivat a: Generica
 8. 23/02/2022
  Hem passat una setmana diferent, més animada i ambientada, i tot, gràcies al Carnestoltes.
  Arxivat a: Activitats especials - Masterclasses
 9. 15/02/2022
  Persones usuàries i representants municipals s’han retrobat a l’equipament per reprendre les reunions de l’espai participatiu del Complex Esportiu Municipal Les Vernedes. A la sessió s’ha presentat el nou sistema de valoració de la satisfacció dels usuaris i usuàries del CEM, que consistirà en uns dispositius electrònics que entraran en funcionament en els propers dies.
  Arxivat a: Generica
 10. 18/06/2021
  La piscina municipal d'estiu de Montornès obrirà les portes el pròxim dimarts 22 de juny.
  Arxivat a: Generica
Pàgina 1 de 6 Següent