Notícies

Portada > Notícies > Nou accés amb carnet o polsera per accedir al CEM

Nou accés amb carnet o polsera per accedir al CEM

Accés amb polsera o carnet de proximitat
04/10/2022

Ja es troben actius els dispositius de les portes exteriors del complex esportiu per accedir amb la polsera o el carnet de proximitat.

Aquest és una de les millores que estaven planificades per portar a terme aquest 2022. Millora que s'ha dut a terme a petició d'abonats i treballadors del complex esportiu per tal de garantir una major seguretat.

Per accedir i posicionats per entrar al CEM, el dispositiu es troba ubicat al costat dret de la paret entre les dues portes exteriors. També es disposa d'un videoporter per tal de poder contactar amb la recepció en cas d'oblidar la polsera o el carnet. El funcionament, és exactament el mateix que s'utilitza per creuar el torn que es troba a la recepció del CEM i que permet accedir a la resta de l'equipament.

Les portes exteriors estarán tancades de dilluns a divendres a partir de les 21h i els dissabtes a partir de les 17h per una major seguretat.

Arxivat a: Novetats