Notícies

Portada > Notícies > Matrícula gratuïta en aquest inici de tardor

Matrícula gratuïta en aquest inici de tardor

03/10/2022

Del 3 al 16 d'octubre, les persones que s'apuntin al Complex Esportiu Municipal Les Vernedes s'estalviaran l'import de la matrícula. L'equipament ofereix més de 170 activitats dirigides presencials i virtuals, així com assessorament professional personalitzat.

Amb l'arribada de la tardor, el CEM Les Vernedes anima la ciutadania a activar-se, recuperar hàbits saludables i tornar al gimnàs, amb una promoció de matrícula gratuïta per a les persones que s'inscriguin entre el 3 i el 16 d'octubre.

En el moment de la inscripció cal portar el DNI, el número de compte i, en cas de poder gaudir d'alguna reducció de quota, cal dur també la documentació que ho acrediti, com ara el carnet de família monoparental o nombrosa, el carnet de discapacitat o el document DARDO en cas de les persones en situació d'atur. 

Els nous usuaris i usuàries hauran d'abonar al moment i amb targeta bancària l'import proporcional del mes d'octubre. A partir de la segona mensualitat, el cobrament es farà per domiciliació bancària i a mes vençut.

En aquest mateix web trobareu la programació completa amb més de 170 activitats dirigides presencials i virtuals; el detall de les instal·lacions, que compten, entre d'altres, amb 3 sales d'activitats dirigides, sala de ciclisme indoor, sala de fitness i les piscines; així com la relació de tots els serveis que inclouen assessorament professional personalitzat.

Arxivat a: Inscripcions