Notícies

Portada > Notícies > El CEM entra a casa teva!

El CEM entra a casa teva!

15/04/2020

Des que es va iniciar aquesta situació, l'equip del CEM hem treballat per ajudar-vos a no perdre la forma física que teníeu i que tant us va costar assolir. També volem apropar-nos a vosaltres i formar part de la vostra família fent-vos costat i ajudant-vos a estar bé.

Com bé sabeu, hem anat elaborant diversos recursos en línia que són accessibles en aquest web.

Pensem però que això no és suficient i, com que som persones actives, inquietes i amb ganes de moure’ns, volem seguir fent coses que us facin sentir que som aquí al vostre costat.

Per això el proper 16 d’abril iniciarem classes en directe - LIVE- a través de l’app. Seran sessions que podreu seguir en streaming, en el mateix moment que s'estaran impartint. Vosaltres des de casa vostra i els monitors des de casa seva, però tots junts al mateix moment!

No us perdeu aquesta oportunitat!

Entreu a l’app CEM Les vernedes, mireu el nou programa de classes en directe que hem creat per a vosaltres, reserveu la vostra classe i uns minutets abans de l’inici de la sessió entreu a l’apartat de virtuals / LIVE.

Anirem actualitzant el programa d'activitats cada setmana. Si teniu algun suggeriment o preferència per fer alguna activitat envieu-nos un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Us demanem que feu la subscripció al canal de Youtube del CEM Les vernedes on podreu anar veient tots els vídeos que hem anat fent en directe i els podreu tornar a reproduir quan us vingui de gust.

A més, si les activitats dirigides no són el vostre fort però voleu mantenir-vos en forma, també penjarem a diari un entrenament o WOD per fer des de casa. El trobareu a l’app cada dia.

Esperem que amb aquests recursos continueu actius mantenint una bona forma física.

Tot l’equip del CEM Les vernedes us volem demanar que us cuideu molt, que cuideu dels vostres i que us quedeu a casa per ajudar a fer que això passi al més aviat possible.

#joentrenoacasa #joactuo #cuidemnosmontornes

Arxivat a: Novetats