Notícies

Portada > Notícies > SH'BAM, la nova classe d'activitats dirigides que començarà a partir de gener

SH'BAM, la nova classe d'activitats dirigides que començarà a partir de gener

03/12/2019

Sh'bam, la nova classe de ball que et farà tornar addicte al CEM

Sh'bam és un programa d'entrenament físic, principalment cardiovascular que t'ajudarà a posar-te en forma. Combina diferents moviments de ball, senzills i a una intensitat moderada. Un sessió de Sh'bam et pot ajudar a cremar al voltant d'unes 506 calories.

El programa de Sh’bam és una de les últimes novetats dels programes Les Mills, empresa líder en el món pel que fa als programes d’entrenament d’activitats dirigides.

Els nostres monitors, la Eli Gordón, el Esteban Mogas i la Raquel Salamanca, i la nostra coordinadora, la Elisabeth Carrillo, es varen formar els passats dies 23 i 24 de novembre a Barcelona. Ara ja són instructors de Sh’bam!

El llançament d’aquesta activitat és farà després de les festes de Nadal, a partir del 7 de gener de 2020.

Cada sessió és única, ho passaràs d’allò més bé amb els companys/es, et permetrà posar-te en forma i t’ho passaràs tan bé que només estaràs pensant en tornar. A cada sessió es ballarà al ritme dels últims èxits musicals del moment, música dance, llatina, versions de grans èxits,...La música és un dels punts forts de la sessió.

La diversió està assegurada!

Vinga, a que esperes, anota’t a l’agenda fer la reserva de la sessió a partir del 7 de gener!

Arxivat a: Novetats