Notícies

Portada > Notícies > Les fitxes d'entrenament per nedar a la piscina ja són una realitat al CEM

Les fitxes d'entrenament per nedar a la piscina ja són una realitat al CEM

03/12/2019

El CEM Les vernedes ja disposa de fitxes d'entrenament per nedar a la piscina.

Som coneixedors que la piscina del CEM té un ús elevat per part dels abonats i abonades, usuaris i usuàries puntuals que venen a nedar lliurement. A més a més, cal sumar tots els usos de tots els cursetites, escoles i AMPA, i persones que venen a fer activitats dirigides aquàtiques.

A partir d'avui, queda disponible per a tots i totes vosaltres les fitxes d'entrenament específiques per a practicar la natació lliurement. S'han elaborat fitxes amb diferents distàncies per a que hi hagi una evolució en l'entrenament i al mateix temps sigui assequible per a qualsevol persona. Les distàncies que trobaràs són entrenaments de 500 metres, entrenaments de 1000 metres i entrenaments de 1500 metres pels que estiguin en millor estat de forma física. De cadascuna de les distàncies, a més a més, trobaràs 4 fitxes, recomanem que les seguiu en l'ordre específic. Tan mateix, no passa res si les treballeu aleatòriament.

Cadascuna de les fitxes estructura la sessió en tres parts.

  • Escalfament, amb l'objectiu de mobilitzar les articulacions i augmentar la temperatura corporal.
  • Part principal, assolir l'objectiu de la sessió realitzant un treball cardiovascular, seguint la intensitat que sigui necessària o que especifiqui la fitxa i posant l'atenció en la tècnica.
  • Tornada a la calma, amb l'objectiu de recuperar l'estat inicial, baixant la intensitat del treball a un ritme suau i acabar la sessió fora de la piscina realitzant estiraments.

A més a més, també trobaràs a la fitxa quin és el material necessari per realitzar la sessió, d'aquesta manera abans d'entrar a l'aigua ja el pots deixar preparat.

Ja ho sabeu, ara només us queda venir i utilitzar les fitxes per entrenar millor. Els nostres socorristes o monitors/es de la piscina queden a la vostra disposició per a resoldre qualsevol dubte que us sorgeixi.

Arxivat a: Novetats