Notícies

Portada > Notícies > Taula oberta del CEM

Taula oberta del CEM

Taula oberta del CEM
Taula oberta del CEM
04/02/2019

Des del Departament d’Esports, seguint les línies estratègiques del Pla d’Actuació Municipal d’incentivar i facilitar la implicació i participació de la ciutadania en els afers públics, s’inicia una campanya per crear un espai de participació del CEM. Aquesta iniciativa parteix de la convicció que podem millorar la gestió del CEM si incorporem la visió dels usuaris i usuàries en l’anàlisi del servei i en la creació de propostes.

La comunitat del CEM és molt àmplia i diversa, ja que som més de 3000 persones que formem part d’aquest projecte esportiu. La proposta de la Taula Oberta neix de la voluntat de sumar totes aquestes mirades en un espai de reflexió conjunt per donar millors respostes als reptes. I esdevé una iniciativa pionera en la gestió de complexos esportius arreu de l’estat.

El CEM més enllà de ser un complex esportiu modern, popular i de qualitat, té una clara vocació de servei públic. Per això el CEM aspira a ser motor d’iniciatives que promoguin hàbits saludables i una veritable cultura esportiva.

La campanya de la Taula Oberta convida a la participació per tal de crear un espai estable on els diferents perfils que utilitzen el CEM tinguin veu pròpia. Les persones que desitgin participar s’hauran de comprometre a assistir a les sessions de treball de la Taula Oberta, que com a mínim seran tres per temporada.

La campanya s’inicia el 4 de febrer i durant tres setmanes s’aniran recollint les butlletes. El 25 de febrer es farà el recompte de les butlletes per tal de conèixer quina és la resposta de la comunitat del CEM. Un cop rebuda aquesta resposta es programarà una primera reunió de la Taula Oberta amb l’objectiu de definir els objectius, el format, la composició i la periodicitat. Pel que fa a la representativitat dels membres de la Taula Oberta l’objectiu és que tots els col•lectius i entitats que formen part del CEM hi siguin presents, atenent també a les diferents franges d’edat i a la paritat de gènere.

Arxivat a: Novetats