Notícies

Portada > Notícies > S'activa el nou sistema de reserves de classes

S'activa el nou sistema de reserves de classes

20/04/2018

Avui es posa en funcionament el nou sistema de reserves de classes d'activitats dirigides.

Des de fa un any i mig aproximadament el complex esportiu manté un nombre òptim d'abonats i abonades. Fet que valorem molt positivament i desitgem que continuï així. D'altra banda, l'ús intens que se li dona a l'equipament sovint fa que en algunes franges concretes hi hagi certa saturació a les classes d'activitats dirigides. És per aquest motiu que avui s'activa el nou sistema de reserves de classes.

El programari que s'ha implementat permet fer la reserva d'activitats dirigides tant des del web del CEM, com des de l'APP del CEM o des del quiosc que hi ha situat a la recepció del complex esportiu. Fer una reserva és ben senzill i costa menys de 10 segons executar-la. Com qualsevol novetat que s'implementa ha d'haver-hi un procés d'adaptació i familiarització i és per això que des d'aquest passat dilluns s'han posat els aplicatius en funcionament per tal que els abonats i les abonades aprenguin el seu funcionament.

Arxivat a: Novetats