Notícies

Portada > Notícies > Inscripcions als cursos de natació de Les Vernedes

Inscripcions als cursos de natació de Les Vernedes

12/05/2017

El 5 de setembre s’obre el termini d’inscripcions per als cursos de natació i d’activitats multiesportives que s’imparteixen a les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal Les Vernedes. Com a novetat, s’ha organitzat un curset de natació sincronitzada per a infants de 7 a 12 anys.

L’oferta inclou cursets de natació trimestrals i anuals, així com cursos d’activitats multiesportives trimestrals.

Els cursos de natació trimestrals estan destinats a persones de totes les edats, ja siguin nadons (de 4 a 36 mesos) o adults. Els preus oscil·len entre els 47 i 61 € per als abonats, i entre els 68 i 86 € per als no abonats. 

Als cursos de natació anuals hi poden accedir infants amb edats compreses entre els 3 i els 14 anys. Els preus oscil·len entre els 72 i 92 € per als abonats, i entre els 102 i 131 € per als no abonats.

Pel que fa a les activitats multiesportives, s’ha programat un curs de dance per a infants de 6 a 14 anys. A més, s’ha organitzat un curs de gimnàstica hipopressiva per a adults.

La natació sincronitzada, novetat d’enguany

La principal novetat d’aquesta temporada és la posada en marxa d’un curset de natació sincronitzada. La formació està dirigida a infants de 7 a 12 anys que sàpiguen nedar. Les persones interessades poden consultar el preu de l’activitat a la recepció del CEM Les Vernedes.

El període d’inscripcions als cursos de natació i d’activitats multiesportives romandrà obert del 5 al 25 de setembre. Les classes començaran el 3 d’octubre.

Arxivat a: Inscripcions