Agenda

Portada > Agenda > Casal de vacances 2022

Casal de vacances 2022

Dia i hora: Del dimarts 08/03/2022 al divendres 29/07/2022

Organitza: Ajuntament de Montornès del Vallès

Torna el Casal de Vacances amb noves propostes, totes elles pensades i elaborades per a que els infants gaudeixin de l’estiu!

Aquesta edició el casal de vacances ofereix com a novetat les següents possibilitats:

  • Itinerari únic per infants de Cicle Infantil (de P3 a P5): Casal de Vacances on les principals activitats que es portaran a terme són de lleure educatiu. Activitats d’experimentació, gimcanes, jocs cooperatius, activitats multiesportives, joc simbòlic, i d’altres incloses dins d’un centre d’interès on es poden sentir protagonistes d’una història, i gaudir així d’una experiència molt vivencial. Experimentant i jugant s’aprèn!

Aquest itinerari compta amb un dia de piscina a la setmana i una sortida durant el casal.

Lloc: Escola Can Parera 

  • Itinerari a escollir per infants de Primària (de 1r a 6è):
  • Itinerari 1 ESPORTIU Casal de Vacances on les principals activitats que es desenvoluparan seran esportives. Els infants gaudiran d’una oferta variada d’activitats a través de la promoció de l’esport i l’activitat física.  L’objectiu és fomentar i desenvolupar les habilitats motrius bàsiques a través de la pràctica de diferents disciplines esportives . L’aprenentatge de la natació i les activitats lúdiques a l’aigua estaran present diàriament en el casal multiesportiu. El futbol, el bàsquet l’handbol, l’atletisme, el beisbol, els jocs preesportius i tradicionals seran la base dels casals, a més a més, de la inclusió de nous tallers educatius.

Lloc: Zona esportiva municipal i CEM. 

  • Itinerari 2 LLEURE EDUCATIU:

Aquest itinerari compta amb activitats de lleure on s’utilitza el joc com a eina educativa, on les gimcanes, els jocs cooperatius i les vivències amb els amics i amigues dins d’una història fantàstica fan del casal una experiència molt vivencial. Els infants aprenen a respectar, compartir, estimar i descobrir, tot des d’una vessant lúdica. Un espai òptim per potenciar les relacions entre iguals i crear espais de socialització positius.

Aquest itinerari compta amb un dia de piscina a la setmana i una sortida fora del municipi.  

Lloc: Escola Can Parera