Cursos per a infants i joves

Portada > Activitats i cursos > Cursos > Cursos per a infants i joves

Els cursets de natació s’estructuren de manera que l’alumne aprengui mentre gaudeix de l’activitat. Tots els cursos s’organitzen per edats i nivells. S’inicien amb una primera etapa de familiarització per tal que els infants s’adaptin a un nou entorn, als monitors esportius i a les diferents tipologies de material. L’aprenentatge de la natació té un enfoc amb activitats lúdiques i didàctiques per anar passant progressivament a la millora de les capacitats físiques bàsiques mitjançant un treball més específic com és la respiració, la flotació, salts i immersions, les propulsions i en definitiva la coordinació complerta de cadascun dels estils de la natació. 

Tots els monitors són especialistes en l'àmbit aquàtic i tots tenen les titulacions vigents que els acrediten com a monitors de natació.

Natació per a nadons

Activitat que té per objectiu familiaritzar els nadons en el medi aquàtic i afavorir el seu desenvolupament físic i motriu. Es practica a la piscina poc profunda. Els pares acompanyen els nadons de 4 a 24 mesos. Els infants de 24 a 36 mesos entren sols.

Obert a: Nadons a partir de 4 mesos i fins a 36 mesos.

Inscripcions

S’han de formalitzar en línia en l'apartat de "Reserves" del menú principal.

Horaris

Veure horaris i cursos 

Natació per a benjamins

Activitat de consolidació de la familiarització amb l’aigua. L'objectiu principal és adquirir un bon domini de l'aigua utilitzant diferents tècniques i habilitats pròpies de la natació com ara la flotació, la respiració, entre d’altres i assolir petits desplaçaments. Es practica tant a la piscina poc profunda com a la piscina profunda.

Obert a: Infants de 3 a 5 anys. 

Inscripcions

S’han de formalitzar via online en l'apartat de "Reserves" del menú principal.

Horaris

Veure horaris i cursos

Natació infantil

Activitat d’introducció i perfeccionament  dels diferents estils de la natació. Es practica a la piscina profunda.

Obert a: Infants de 6 a 10 anys. 

Inscripcions

S’han de formalitzar via online en l'apartat de "Reserves" del menú principal.

Horaris

Veure horaris i cursos

Natació per a adolescents

Curs de domini, perfeccionament i consolidació dels diferents estils adreçat a nois i noies que ja saben nedar bé i poden començar a treballar la mecànica d'estils. També es treballa la iniciació a d’altres esports aquàtics (immersions, waterpolo ...) Es practica a la piscina profunda.

Obert a: Infants de 11 a 14 anys. 

Inscripcions

S’han de formalitzar via online en l'apartat de "Reserves" del menú principal.

Horaris

Veure horaris i cursos

 

Natació artística

La natació sincronitzada és un esport d'equip molt complert on es combina la natació, el ball dins l'aigua, la flexibilitat i la coordinació amb el propi cos i amb la resta dels components del equip.

En els cursets treballarem la flexibilitat en sec, la natació per tal d’agafar resistència, es faran exercicis de natació sincronitzada adaptats a cada edat i grup i es plantejaran coreografies amb música.

L’objectiu és que els infants s'ho passin bé i agafin una bona base de natació sincronitzada. Temporada rere temporada, mica en mica, anirem introduint exercicis i figures més complicades.

Obert a: Infants de 7 a 14 anys. Imprescindible saber nedar.

Inscripcions

S’han de formalitzar via online en l'apartat de "Reserves" del menú principal i lliurar a la recepció del CEM el número de compte bancari.

 

Horaris

Veure horaris i cursos