Activitats per a escoles i AMPA

Portada > Activitats i cursos > Cursos > Activitats per a escoles i AMPA

Natació per a nadons

Activitat que té per objectiu familiaritzar als nadons en el medi aquàtic i afavorir el seu desenvolupament físic i motriu. Es practica a la piscina poc profunda

Obert a: Nadons de 24 mesos.

L'oferta per al curs 2020-2021 no contempla aquest curs a causa de la pandèmia de la Covid-19. En cas d'estar interessat adreça't a la recepció del complex esportiu.

Natació per a benjamins

Activitat de consolidació de la familiarització amb l’aigua. L'objectiu principal és adquirir un bon domini de l'aigua utilitzant diferents tècniques i habilitats pròpies de la natació com ara la flotació, la respiració, entre d’altres i assolir petits desplaçaments. Es practica tant a la piscina poc profunda com a la piscina profunda.

Obert a: Infants de 3 a 5 anys. 

 

Natació infantil

Activitat d’introducció i perfeccionament  dels diferents estils de la natació. Es practica a la piscina profunda.

Obert a: Infants de 6 a 10 anys. 

 

Els cursets de natació s’estructuren de manera que l’alumne aprengui mentre gaudeix de l’activitat. Tots els cursos s’organitzen per edats i nivells. S’inicien amb una primera etapa de familiarització per tal que els infants s’adaptin a un nou entorn, als monitors esportius i a les diferents tipologies de material. L’aprenentatge de la natació té un enfoc amb activitats lúdiques i didàctiques per anar passant progressivament a la millora de les capacitats físiques bàsiques mitjançant un treball més específic com és la respiració, la flotació, salts i immersions, les propulsions i en definitiva la coordinació complerta de cadascun dels estils de la natació. 

Tots els monitors són especialistes en l'àmbit aquàtic i tots tenen les titulacions vigents que els acrediten com a monitors de natació.