A les Sales

Portada > Activitats i cursos > Activitats > A les Sales
Bodycombat

BODY COMBAT

Es un programa d’entrenament cardiovascular inspirat en les arts marcials. Els participants executen cops de puny, patades, katas cremant calories i aconseguint una major resistència cardiovascular.

TONIFICACIÓ

Activitat dirigida amb suport musical que té com a objectiu tonificar els principals grups musculars del cos mitjançant l'ús de discos i barres. Ideal per aquelles persones que busquen millorar la força i la resistència.

GAC / STRECHING

Activitat enfocada específicament a tonificar els glutis, els abdominals i la musculatura de les cames juntament amb exercicis d'estiraments durant la segona meitat de la sessió.

INTERVAL TRAINING

Activitat dirigida orientada a l'entrenament de la força i la resistència. Es treballa amb intervals de temps alternant exercicis de força amb exercicis cardiovasculars.

MOU-TE

Activitat dirigida coreografiada que té com a objectiu entrenar la resistència aeròbica mitjançant el ball.

STEP

Activitat dirigida coreografiada orientada a l'entrenament de la resistència aeròbica utilitzant un step.

BODY PUMP

És la classe original amb barres i discos que enforteix i tonifica tot el cos.  En una sessió treballaràs els principals grups musculars utilitzant els millors exercicis de la sala de fitness com per exemple, squats, press, elevacions i curls.

BODYATTACK

Entrenament creat en base als moviments que engloben diversos esports. Millora la resistència cardiovascular i la força i resistència muscular. Classe intensa d'intervals que combinen moviments atlètics amb exercicis de força i estabilització de la postura.

CICLISME INDOOR

Activitat dirigida que té per objectiu l'entrenament cardiovascular. Es realitza sobre una bicicleta estàtica seguint el ritme de la música.

GIM SUAU

Activitat dirigida adreçada a les persones d'edat avançada o amb alguna patologia. L'objectiu de la sessió és tonificar de forma general la musculatura corporal.

MIND BODY

Activitat dirigida focalitzada a relaxar el cos i la ment on s'alternen exercicis de mobilitat articular, tai-txi, gimnàstiques suaus i estiraments. Es finalitza la sessió amb exercicis de meditació.

PILATES

Activitat dirigida enfocada a enfortir la musculatura estabilitzadora del cos mitjançant exercicis específics del mètode Pilates.