Serveis

Portada > Serveis

Venda de material esportiu

T'has oblidat el casquet de bany... o les ulleres...?

Et fa mandra tornar a casa buscar el que t'has deixat? 

Posem material de venda al teu abast. A la recepció del centre trobaràs aquests i d'altres materials bàsics per a fer exercici físic.

 

Préstec de pulsímetre

Entrena segur, fes salut!

Monitoritza la teva freqüència cardíaca, progressa i optimitza els teus entrenaments; assoleix objectius més ràpid; coneix a quina intensitat entrenes; esbrina quantes calories cremes, ...

Lloguer d'armariets

 A partir d'ara podràs disposar d'un armariet on poder deixar tot aquell equipament complementari que et resulta ferragós portar a la motxilla cada dia.

Xancletes, xampú, necésser, vambes, ... tot això i molt més ho podràs deixar guardat a l'armariet! Per més informació adreça't a la recepció. 

Objectes perduts

Has perdut alguna cosa?

El servei d'objectes perduts està per a que puguis recuperar allò que has perdut o t'has oblidat al gimnàs. Tots aquells objectes que tant el personal que treballa a la instal·lació com d'altres persones usuàries han trobat i l'han portat a la recepció del centre es guarden 15 dies. Posteriorment si aquests objectes no són reclamats es lliuren a una ONG.

Pàrquing gratuït

Vine al CEM amb el vehicle que vulguis. Disposem de 72 places per a cotxes, 26 places per a motocicletes, 3 places d'aparcament per a persones amb discapacitat i pàrquing de bicicletes.