Notícies

Portada > Notícies > Dia mundial de l’activitat física (DMAF). 6 d’abril

Dia mundial de l’activitat física (DMAF). 6 d’abril

01/04/2022

En aquests darrers temps motivats per la pandèmia sanitària, els nostres hàbits de feina i oci han canviat. Per aquest motiu el CEM Les Vernedes i el departament de Salut Pública escalfen motors per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF) amb l’objectiu de promoure l’activitat física i reduir el sedentarisme com a elements fonamentals de salut i benestar.

Sota el lema "Mou la vida", Montornès acull una tarda d'activitats fisicoesportives per gaudir en família, amics i amigues o bé a títol personal.

T'esperem el 6 d'abril a la Plaça Pau Picasso.

  • De 18 a 18.45h BODYATTACK

Bodyattack és una classe intensa, d’entrenaments amb intervals i moviments que s’adapten a tots els nivells de condició física. Combina moviments atlètics i salts amb exercicis de força. Els monitors i la música ompliran d’energia la sessió i motivaran als participants a assolir els seus objectius, una sessió on acabaràs cremant un munt de calories!

  • De 18.50 a 19.25h MOU-TE

Torna el Mou-te!
Balla, allibera’t i passa-ho bé. Aquest és l’objectiu de la classe de MOU-TE!
Exercicis aeròbics que t’ajudaran a mantenir-te en forma acompanyats de música llatina com el merengue, el reggaeton, la cumbia i la salsa.

 

Activitats gratuïtes, sessions obertes a tothom.
Anima't i vine amb els teus familiars i les teves amitats a gaudir d'aquesta diada. No cal inscripció prèvia.

 

 

Arxius adjunts