Notícies

Portada > Notícies > Històries de vida en el Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

Històries de vida en el Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

11/07/2019

Les piscines d'estiu de la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes acolliran el 14 de juliol tot un matí d'activitats en el marc del "Mulla't per l'Esclerosi Múltiple". Enguany la campanya es reforça amb els missatges de la Manoli i la Marisa, dues veïnes del poble afectades per la malaltia.

El 14 de juliol se celebrarà una nova edició de la Campanya Mulla't per l'Esclerosi Múltiple. Montornès hi participarà, un any més, amb activitats a les piscines d'estiu de la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes.

Entre les 10.30 i les 14 h, es podran nedar i acumular metres a favor de la causa.  Durant el matí hi haurà una sessió oberta de "Mou-te", una altra d'"Aiguagim" i una exhibició de natació sincronitzada.

A les 12 h, es durà a terme el tradicional salt solidari. Un salt simultani a l'aigua de totes les persones que hi hagi a la instal·lació.

Per què mullar-te?          

          La Manoli Gallo viu a Montornès des de fa 18 anys, va ser diagnosticada en fa 20, quan acabava de ser mare. "Nunca he ocultado mi esclerosis, nunca lo haré y siempre lucharé contra ella con el apoyo de mi familia. Es cierto que la enfermedad me ha cerrado puertas en el mundo laboral, pero aun así he seguido intentándolo. Soy de carácter fuerte y extrovertida, lo cual me ayuda a seguir hacia adelante y hacer que nada me detenga”

          La Marisa Sanchez, nascuda i resident a Montornès del Vallès, va ser diagnosticada fa 6 anys. Viu amb la seva família que li dona força per continuar lluitant. “Mai he amagat la meva malaltia. Des que em van diagnosticar, vaig decidir afrontar l’esclerosi múltiple convençuda que mai podria amb mi." 

Elles i les seves famílies muntaran, durant tota la jornada, un estand informatiu al recinte de les piscines d’estiu en el qual es podrà adquirir marxandatge de la campanya (tovalloles, samarretes, bosses...). Els diners recaptats es destinaran a fer front a la malaltia.

Arxius adjunts

Arxivat a: Mulla't