Notícies

Portada > Notícies > Bodypump i Bodycombat, les noves activitats del CEM per al 2018

Bodypump i Bodycombat, les noves activitats del CEM per al 2018

28/12/2017

Les activitats de Bodypump i Bodycombat entraran a formar part del programa d'activitats dirigides del CEM Les vernedes a partir del 8 de gener de 2018.

Bodypump i Bodycombat són les dues activitats dirigides estrella dels programes Les Mills. Bodypump és la classe realitzada amb barres i discs més popular en tot el món. En una sola classe aconsegueixes fer de 800 a 1000 repeticions enfortint la teva musculatura. D'altra banda les classes de Bodycombat són classes amb un objectiu cardiovascular i inspirades  en les arts marcials.

El passat 16 de desembre el CEM Les vernedes va fer el llançament d'aquestes dues activitats realitzant dues masterclasses al pavelló del CEM. Les classes van esdevenir un èxit rotund amb un gran nombre d'abonats molt motivats per provar aquests noves activitats.

Arxivat a: Novetats