Notícies

Portada > Notícies > El CEM Les Vernedes se suma al Dia Mundial de l'Activitat Física

El CEM Les Vernedes se suma al Dia Mundial de l'Activitat Física

13/05/2017

Per commemorar el Dia Mundial de l'Activitat Física, el Complex Esportiu Municipal Les Vernedes farà una promoció del 50% de la matrícula a les 150 primeres persones que s'inscriguin el 6 d'abril. Durant el dia se sumaran metres nedats i correguts pels abonats.

El dia 6 d'abril es commemora el Dia Mundial de l'Activitat Física. En aquesta edició, el CEM Les Vernedes s'afegeix a la iniciativa amb un descompte del 50% del preu de la matrícula per a les persones que s'inscriguin aquell dia. L'oferta s'ha limitat a les 150 primeres inscripcions.

A més, durant el dia, les persones que practiquin esport a les instal·lacions acumularan metres nedats a la piscina o recorreguts a la sala de fitness. Les deu persones que facin més metres rebran com a obsequi un kit amb una tovallola i una micromotxilla.

A Catalunya, el Dia Mundial de l'Activitat Física se celebra enguany sota el lema "Gent Activa, Gent Feliç". 

Una mica d'història
El Dia Mundial de l'Activitat Física se celebra oficialment des de l'any 2002 quan l'Organització Mundial de la Salut va aprovar una resolució en què s'instava a tots els estats membres a dedicar el 6 d'abril a la divulgació de l'activitat física com a mitjà per aconseguir bona salut i benestar. El model, però, es remunta uns anys abans, amb la creació a Brasil del Programa Agita São Paulo. Aquest pla, de caràcter públic, és un referent internacional en la promoció de la salut incentivant comportaments físicament actius en la ciutadania com caminar, muntar en bicicleta o utilitzar les escales convencionals en lloc de les mecàniques. L’OMS recomana acumular 30 minuts d’activitat física cada dia en adults i gent gran i 60 minuts en el cas d'infants i adolescents.

Arxivat a: Salut