Notícies

Portada > Notícies > La natació sincronitzada se suma a les activitats del CEM Les Vernedes

La natació sincronitzada se suma a les activitats del CEM Les Vernedes

04/05/2017

El CEM Les Vernedes incorporarà la propera temporada un curset de natació sincronitzada. Aquest diumenge, 10 de juliol, durant la iniciativa “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”, es farà una sessió de demostració.

El proper curs la natació sincronitzada se sumarà a les propostes formatives del CEM Les Vernedes. El curs s'adreça a infants majors de 7 anys, tot i que als menors d’aquesta edat que hi vulguin participar se’ls farà una prova per comprovar que saben nedar suficientment.

Als cursets de natació sincronitzada que es faran al CEM Les Vernedes es treballarà la flexibilitat en sec, la natació per tal d’agafar resistència, exercicis de natació sincronitzada adaptats a cada participant i grup, i coreografia amb música.

Un primer tast el 10 de juliol

Per tal d’apropar la natació sincronitzada als nens i nenes del municipi, el proper 10 de juliol es farà una sessió de demostració a les piscines d’estiu durant la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”.

A les 12 h hi haurà una exhibició de natació sincronitzada amb un grup de noies especialistes i a continuació els nens i nenes que vulguin podran provar l’activitat. Per participar-hi, cal fer una reserva prèvia a la recepció del CEM Les Vernedes.

Vols saber més sobre la natació sincronitzada?

La natació sincronitzada és un esport d’equip que combina la natació, el ball dins de l’aigua, la flexibilitat i la coordinació amb el propi cos i els companys d’equip.

La disciplina esportiva era fins ara eminentment femenina, però cada vegada hi ha més nois que s’incorporen a la pràctica de la sincronitzada. De fet, en el Campionat del Món de Natació, celebrat l’estiu passat a Kazan, es va incorporar per primera vegada una categoria de Duo Mixt.

Arxivat a: Novetats