Agenda

Portada > Agenda > Preinscripcions dels casals d'estiu

Preinscripcions dels casals d'estiu

Dia i hora: Del dilluns 25/05/2020 a les 0:00h al dimecres 03/06/2020 a les 23:55h

Lloc: Departament d'Infància

Organitza: Ajuntament de Montornès del Vallès

Es podran formalitzar telemàticament del 25 de maig al 3 de juny.

Enguany el Casal d'estiu adquireix un format únic que aglutinarà activitats de lleure, esportives i vinculades a competències escolars. S'ha previst que es puguin realitzar del 29 de juny al 7 d'agost a les escoles del poble.

L'excepcionalitat del moment motivada per la crisi de la Covid-19 ha fet que enguany l'Ajuntament treballi per generar una oferta d'estiu compatible amb la nova realitat i que sigui profitosa i atractiva per als infants de Montornès. En aquesta edició les activitats diversificades de lleure i esportives s'han unificat en un sol casal que, a més, incorporarà activitats educatives relacionades amb les competències escolars.

Les propostes s'adrecen a infants des de P3 a 6è i, d'acord amb les previsions, es duran a terme a les escoles del municipi del 29 de juny al 7 d'agost. Entre les novetats hi ha l'horari que se situarà entre les 8.30 i les 13.30 h per permetre entrades i sortides esglaonades, garantint quatre hores efectives de casal. La dinàmica inclourà la realització d'activitats interiors i exteriors amb grups reduïts i mantenint en tot moment les mesures higièniques i de seguretat necessàries.

Les preinscripcions es podran formalitzar del 25 de maig al 3 de juny, de forma telemàtica, d'acord amb la informació que trobareu en el Tràmit de preinscripció al Casal d'estiu. Només per a casos excepcionals, en què la preinscripció telemàtica no sigui possible, es podrà fer telefònicament.