A les Sales

Portada > Activitats i cursos > Activitats > A les Sales
Bodycombat

BODY COMBAT

Es un programa d’entrenament cardiovascular inspirat en les arts marcials. Els participants executen cops de puny, patades, katas cremant calories i aconseguint una major resistència cardiovascular.

BODY TONO

Activitat dirigida amb suport musical que té com a objectiu tonificar els principals grups musculars del cos mitjançant l'ús de discos i barres. Ideal per aquelles persones que busquen millorar la força i la resistència.

GAC / STRECHING

Activitat enfocada específicament a tonificar els glutis, els abdominals i la musculatura de les cames juntament amb exercicis d'estiraments durant la segona meitat de la sessió.

INTERVAL TRAINING

Activitat dirigida orientada a l'entrenament de la força i la resistència. Es treballa amb intervals de temps alternant exercicis de força amb exercicis cardiovasculars.

MOU-TE

Activitat dirigida coreografiada que té com a objectiu entrenar la resistència aeròbica mitjançant el ball.

STEP

Activitat dirigida coreografiada orientada a l'entrenament de la resistència aeròbica utilitzant un step.

BODY PUMP

És la classe original amb barres i discos que enforteix i tonifica tot el cos.  En una sessió treballaràs els principals grups musculars utilitzant els millors exercicis de la sala de fitness com per exemple, squats, press, elevacions i curls.

CICLISME INDOOR

Activitat dirigida que té per objectiu l'entrenament cardiovascular. Es realitza sobre una bicicleta estàtica seguint el ritme de la música.

GIM SUAU

Activitat dirigida adreçada a les persones d'edat avançada o amb alguna patologia. L'objectiu de la sessió és tonificar de forma general la musculatura corporal.

MIND BODY

Activitat dirigida focalitzada a relaxar el cos i la ment on s'alternen exercicis de mobilitat articular, tai-txi, gimnàstiques suaus i estiraments. Es finalitza la sessió amb exercicis de meditació.

PILATES

Activitat dirigida enfocada a enfortir la musculatura estabilitzadora del cos mitjançant exercicis específics del mètode Pilates.

TBC

Activitat dirigida amb suport musical que té com a objectiu tonificar els principals grups musculars del cos mitjançant l'ús de tot tipus de material esportiu com ara gomes, barres, manuelles, cordes, etc.