Notícies

Portada > Notícies > Dia Mundial de l'Activitat Física DMAF19

Dia Mundial de l'Activitat Física DMAF19

28/03/2019

Sota el lema Activa la vida, millora la vida la Secretaria General de l'Esport conjuntament amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya van convidar a la ciutadania, al teixit associatiu, a les empreses i al conjunt de les institucions públiques, a programar activitats per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física.

Per aquest motiu el complex esportiu es va sumar a realitzar un nou repte, superar els 25.400 metres nedats de l’any passat. L’activitat  va tenir lloc el dissabte 6 d’abril entre les 8 i les 20 hores a la piscina coberta del complex esportiu municipal Les Vernedes.

Passada la jornada es va fer el recompte de metres nedats per tots els participants amb el següents resultat:

49 participants i 53.150 metres nedats!!!!

Gràcies a tots, hem superat el repte amb escreix!!!

   

Arxius adjunts