Notícies

Portada > Notícies > Sessió informativa dels casals d'estiu municipals

Sessió informativa dels casals d'estiu municipals

Casals d'estiu municipals
Informació casals d'estiu
14/03/2019

El dilluns 18 de març a les 18 h es farà una sessió informativa a l’Ajuntament sobre l’oferta d’estiu que inclou els casal municipals infantil i prejuvenil, els casals municipals esportius del CEM Les Vernedes, els que ofereixen les entitats esportives del poble, i les Colònies de l’Esplai Panda.

Els departaments municipals d’Infància i d'Esports han iniciat, com cada any, la difusió de les activitats de lleure d'estiu per a infants i prejoves. Enguany es farà una única sessió informativa el dilluns 18 de març, a les 18 h a la Sala d'actes de l'Ajuntament en què s'explicarà el detall de la programació.

L'oferta inclou el Casal d’estiu per a infants i prejoves des de P3 a 2n d’ESO, i els casals esportius del CEM Les Vernedes amb un Casal multiesportiu per a nens i nenes de P3 a 2n d'ESO, i un Casal de pàdel, per a infants de 1r a 4t d’ESO.

Els casals municipals són inclusius i permetran la incorporació a les activitats d’infants amb necessitats específiques. Novament serà possible gràcies a la col·laboració de la Fundació Probitas.

Arxivat a: Generica