Notícies

Portada > Notícies > Carnestoltes 2019

Carnestoltes 2019

07/03/2019

Un any més , el complex esportiu s’ha animat a celebrar el Carnestoltes. La passada setmana, del 25 de febrer al 2 de març , els nostres cursetistes van poder gaudir de sessions especials sota la temàtica d’un poblat indi.

Tots el tècnics anaven disfressats d’indis per simbolitzar el carnestoltes. Aquells nens i nenes que van voler gaudir de l’activitat també se’ls va pintar la cara i feien un ritual per participar de les activitats. Va ser una setmana molt emotiva i divertida per tots i cadascun dels cursetistes.

D’altra  banda, el dimecres 27 de febrer, va ser el dia assenyalat perquè els abonats vinguessin disfressats. Els nostres tècnics també es van disfressar en cadascuna de les classes que hi havia programades. Per aquells usuaris que es van animar a venir disfressats se’ls va obsequiar amb una invitació. En total es van donar 26 invitacions pels usuaris que van participar de la festa de carnestoltes en les activitats dirigides.

Arxivat a: Generica